Κατσαφάδος: εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δασικών Έργων και Υποδομών

Ερώτηση για τη διακοπή λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας www.forestryservice.gr της Διεύθυνσης Δασικών Έργων και Υποδομών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κατέθεσε ο Βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων και αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστας Κατσαφάδος.

Όπως αναφέρει, η ιστοσελίδα χρησιμοποιούνταν από τη Διεύθυνση Δασικών Έργων και Υποδομών και στόχο είχε τη συγκέντρωση πληροφοριών και δεδομένων για την σχετική νομοθεσία, για τις δημοπρασίες των δασικών υπηρεσιών, καθώς και για τους δασικούς συνεταιρισμούς. Δυστυχώς, λειτούργησε ελάχιστα και όπως φαίνεται έχει να λειτουργήσει πάνω από έναν χρόνο, καθώς ενδεχομένως οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να πληρώσουν και να ανανεώσουν τη φιλοξενία της ιστοσελίδας ή τη χρήση του domain.

Η εν λόγω ιστοσελίδα εντάσσεται στο έργο για την προμήθεια «Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Εκμετάλλευσης Δασών, υποσυστημάτων Μηχανολογικού εξοπλισμού, ζώων σύρσης, εργατικών ατυχημάτων, δασικών κτηρίων, δασικού οδικού δικτύου», το οποίο στοίχισε στους Έλληνες πολίτες συνολικά 50.614,50 €.

Καταλήγοντας την Ερώτησή του, ο Βουλευτής ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό:

  1. Για ποιο λόγο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι εκτός λειτουργίας εδώ και πάνω από έναν χρόνο;

  2. Τι από όσα προβλέπει το έργο: «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Εκμετάλλευσης Δασών, υποσυστημάτων Μηχανολογικού εξοπλισμού, ζώων σύρσης, εργατικών ατυχημάτων, δασικών κτηρίων, δασικού οδικού δικτύου», το οποίο κόστισε στον ελληνικό λαό 50.614,50 € λειτουργεί; Πού βρίσκονται αυτά τα έργα;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.