Κατσαφάδος: «Να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας»

Ο Κώστας Κατσαφάδος δήλωσε ότι θα πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας

Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας, υποστήριξε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Κατσαφάδος.

 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι σε ό,τι αφορά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, το 70% είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα και στα Σώματα Ασφαλείας.

«Όλοι θα πρέπει να πάρουμε ξεκάθαρες αποφάσεις και να κατανοήσουμε ότι κρίνεται η ζωή όχι μόνο η δικιά μας αλλά και των συμπολιτών μας», δήλωσε αρχικά.

«Μετά από μία τεράστια περίοδο που προσπαθήσαμε να πείσουμε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – που κάνουν εξαιρετική δουλειά όχι μόνο στο μεταναστευτικό, τους ελέγχους για τον κορονοϊό αλλά και πολύπλευρο κοινωνικό έργο- νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσουμε και για την υποχρεωτικότητα στα Σώματα Ασφαλείας», συνέχισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας.

Ερωτηθείς αν ουσιαστικά λέει «ναι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα Σώματα Ασφαλείας, ο Κατσαφάδος απάντησε: «Επειδή ο κορονοϊός είναι ένα δυναμικό φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς μας κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, θεωρώ ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας».

 

Πηγή:

Newsdesk

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *