Κατσαφάδος (σε Κανάλι-1) : Δίνω μάχη για την υπογειοποίηση του ΗΣΑΠ

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, ο βουλευτής Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος μίλησε στο Νίκο Μπαρδούνια και την εκπομπή «Προ Παντός Ψυχραιμία» στο Κανάλι Ένα 90,4.

Ο κ. Κατσαφάδος έκρινε θετική την αποτίμηση αυτού του χρόνου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «το θέμα είναι πως την αποτιμά ο Ελληνικός λαός» ο οποίος «σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δείχνει –σε ένα πολύ δύσκολο χρόνο- σταθερά την προτίμησή του και στην κυβέρνηση και στο ουσιαστικό έργο το οποίο επιτελεί για την πατρίδα».

Ο βουλευτής Α’ Πειραιά τόνισε ότι η αντιμετώπιση σημαντικών γεγονότων όπως η πανδημία, το προσφυγικό και τα Ελληνοτουρκικά έχουν αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο κράτος και την κοινωνία, υπογραμμίζοντας τις δύο κατ’ εκείνον εμβληματικές κινήσεις της Κυβέρνησης, που αφορούν στη μείωση του ΕΝΦΙΑ και στη μείωση της φορολογίας των πολιτών.

Αναφορικά με τις τραπεζικές δανειοδοτήσεις, ο κ. Κατσαφάδος έκρινε θετική την ψήφιση του νόμου που δίνει τη δυνατότητα στους μικρομεσαίους να πάρουν δάνεια έως 25.000 ευρώ χωρίς μεγάλες διαδικασίες.

Σε ότι αφορά στον Πειραιά, ο βουλευτής μίλησε για τη μάχη που δίδεται για την υπογειοποίηση του ΗΣΑΠ, έργο που αποτελεί εδώ και χρόνια προσωπική του πρόκληση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *