Κινητοποιήσεων συνέχεια για το Νομοσχέδιο Κεραμέως

Επιστροφή στην κανονικότητα και για το κέντρο της Αθήνας που για άλλη μια φορά θα ζήσει ημέρες προ κορονοιού! Και αυτό γιατί τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα,θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ), συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και στη συνέχεια πορεία προς το Σύνταγμα. Οι εκπαιδευτικοί κατηγορούν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και την αρμόδια Υπουργό Νίκη Κεραμέως για «αδιάλλακτη» στάση, «με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο, ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων».

Επιπλέον, έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 9 Ιουνίου – ημέρα που πιθανότατα θα συζητηθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή – και συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:00 και πορεία προς την Βουλή.

Τέλος, κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου, ημέρα που όπως έχει ο μέχρι σήμερα προγραμματισμός θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο από την Ολομέλεια. Οι ομοσπονδίες καλούν σε συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια και στη συνέχεια πορεία προς την Βουλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *