Κλείνουν τα εμπορικά κέντρα, καφέ ,εστιατόρια – 190 τα κρούσματα στην Ελλάδα ! 5 διασωληνωμένοι και σε σοβαρή κατάσταση !

Τα σοκ συνεχίζονται και αλλάζουν για τα καλά τη ζωή μας. Πλέον τίποτε δεν είναι όπως χθες.
Με απόφαση της κυβέρνησης κλείνουν εμπορικά κέντρα, καφέ, μπαρ,καφετέριες, εστίαση εκτός delivery και take away, βιβλιοθήκες, κέντρα αισθητικής, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι και κλειστοί αθλητικοί χώροι.

“Είχα πει ότι θα εφαρμόσουμε όποιο μέτρο χρειαστεί για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας. Σήμερα επεκτείνουμε τα μέτρα για να μην έχουμε διασπορά του κορονοϊού”, είπε ο Βασίλης Κικίλιας ξεκινώντας την ενημέρωση.

Και συνέχισε: “Πρώτον γιατί παρουσιάστηκαν νέα κρούσματα. Δεύτερον γιατί τα μέτρα περιορισμού δεν τηρούνται. Θα πω ξανά ότι δίνουμε μία μάχη που θα κριθεί από το ποιοι θα δείξουμε ατομική ευθύνη και συλλογική συνείδηση”, είπε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Κορονοϊός: 190 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο ο κ. Τσιόδρας και τόνισε: “Σας ανακοινώνουμε ένα συνολικό αριθμό 190 κρουσμάτων, 36 από τα οποία είναι υπό διερεύνηση. 11 κρούσματα δεν έχουν σύνδεση. 5 νοσούν σοβαρά και είναι διασωληνωμένοι. Μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκαν 2.700 έλεγχοι”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.