Κρούσματα κορονοϊού στο J2US

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους στο “J2US”, αλλά και μέλη της παραγωγής, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το μουσικοχορευτικό show και να μην εμφανιστούν το βράδυ του Σαββάτου (02/10) στη σκηνή.

Την ανακοίνωση για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του αποψινού “J2US”, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Υπάρχουν αλλαγές στη ζωή όλων μας με τον κορονοϊό, το ξέρουμε καλά εμείς γιατί ήμασταν η πρώτη παραγωγή που κάναμε καθολικό έλεγχο με 3 rapid την εβδομάδα και μοριακό τεστ πριν βγούμε στο πλατό. Δυστυχώς η παραγωγή αντιμετωπίσαμε κρούσματα, κάποιοι για λόγους ασφαλείας δεν θα βρίσκονται μαζί μας. Τους ευχόμαστε γρήγορα περαστικά, ευτυχώς είναι συμπτωματικοί. Θέλω να πω ότι τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς. Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ έχουμε ελεγχθεί και με rapid και με pcr tests. Εμβόλια ή όχι πρέπει να προσέχετε”.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως μόνο 10 ζευγάρια θα διαγωνιστούν και θα λάβουν βαθμολογίες από τους κριτές, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση λόγω των απουσιών. Επομένως, οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν απόψε κλειστές. Επίσης, όπως είπε, το ζευγάρι με την υψηλότερη βαθμολογία θα είναι εκείνο που θα διαλέξει το τραγούδι του για την επόμενη εβδομάδα.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.