Λιγνάδης: Στο δικαστήριο σήμερα, κατηγορείται για 4 βιασμούς

Λιγναδης

Χθες, έγινε η μεταγωγή του από τις φυλακές Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα κρατείται μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη του.

Η υπόθεση θα εκφωνηθεί κανονικά, ωστόσο, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας, έχει ήδη αναφέρει σε δηλώσεις του ότι θα ζητήσει από την έδρα πολυήμερη διακοπή, εξαιτίας του φόρτου εργασίας.

Οι κατηγορίες

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, και συγκεκριμένα τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα.

Το συμβούλιο πλημμελειοδικών ομόφωνα αποφάσισε ότι ο ηθοποιός – σκηνοθέτης πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη.

Στο δικαστήριο θα δώσουν το «παρών» οι τέσσερις άνδρες που οι καταγγελίες τους περιλαμβάνονται στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι ίδιοι θα κληθούν να εκθέσουν στο δικαστήριο με λεπτομέρειες όλα όσα υποστηρίζουν ότι βίωσαν στα χέρια του κατηγορούμενου, τα οποία πάγωσαν το πανελλήνιο.

Στο δικαστήριο έχουν κληθεί να καταθέσουν και άλλοι μάρτυρες που φέρονται να γνώριζαν το modus operandi του κατηγορούμενου, το πώς δηλαδή προσέγγιζε τα θύματά του και πώς τα έπειθε να τον ακολουθήσουν στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο μη γνωρίζοντας το τι θα επακολουθήσει.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτουν οι δικαστικές αρχές και έχει κάνει λόγο για κατασκευασμένες καταγγελίες και στρατευμένους μάρτυρες.

«Είμαι αθώος, ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό – σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική – σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο με ή χωρίς τη συναίνεσή του», είχε πει στην απολογία του.

 

 

 

Η Βραδυνή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *