Λιβανός: Εμφανώς ειρωνική η διάθεσή μου στην κυνική τοποθέτηση Δούκα

“Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας, απέχουν πολύ από το περιεχόμενο του διαλόγου με το δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα”.

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο μέχρι πρότινος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, μετά τον σάλο που προκάλεσεο διάλογός του με τον Πέτρο Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας, τις “τσάντες” με τις οποίες αποζημιώθηκαν οι πυρόπληκτοι και την “εποποιΐα” της εκλογικής νίκης της ΝΔ.

 

“Απαράδεκτη και κυνική η τοποθέτηση Δούκα”

Στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό, ο απερχόμενος υπουργός χαρακτηρίζει απαράδεκτη και κυνική την τοποθέση του Δημάρχου Σπάρτης, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος είχε ειρωνική διάθεση απέναντι στις δηλώσεις Δούκα.

“Παρά την εμφανώς ειρωνική μου διάθεση απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτησή του, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω παρερμηνεία η οποία θα μπορούσε να πλήξει τις αρχές της μεγάλης και φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης, θέτω στη διάθεσή σας την παραίτησή μου από τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θέση την οποία επί 13 μήνες υπηρέτησα άοκνα, με απόλυτο γνώμονα τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης και ιδιαίτερα την τοποθέτηση του Έλληνα αγρότη στη θέση που του αξίζει” αναφέρει ο πρώην υπουργός, σημειώνοντας πως είναι βέβαιος “ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.