Λοβέρδος: Και στα super market με τεστ!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης, για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με τους ανεμβολίαστους μέσα στις εκκλησίες σημείωσε πως: «Θα ψηφίσουμε την τροπολογία που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή εκκλησιάζομαι, πήγα σε εκκλησίες που τηρούνται τα μέτρα κατά γράμμα, από όλους και πήγα και σε εκκλησίες που γινόταν… πατείς με πατώ σε! Δεν πρέπει να γίνεται αυτό.».

Αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να γίνεται ελεύθερα η προσέλευση και των ανεμβολίαστων στις εκκλησίες είπε πως «αυτό είναι λαϊκισμός».

Ο ίδιος χαρακτήρισε ανεπαρκή τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και τάχθηκε υπέρ της προσέλευσης και στα σούπερ μάρκετ με τεστ.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε «σκληρή» την άποψη περί συμμετοχής των ανεμβολίαστων στο κόστος νοσηλείας τους και προανήγγειλε πως τη Δευτέρα θα κατατεθούν προτάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το ΚΙΝΑΛ: «Μου φαίνεται πολύ σκληρό, γιατί στους ανεμβολίαστους υπάρχουν πολλοί φτωχοί άνθρωποι. Μου φαίνεται πάρα πολύ σκληρό. Θα μπορούσα να σκεφτώ ενδιάμεσες λύσεις, δηλαδή ας πούμε τη συγκέντρωση του προβλήματος σε ορισμένα νοσοκομεία της χώρας, αν αυτό ιατρικά περπατάει, γιατί με τον κορονοϊό δεν ασχολούνται όλες οι ειδικότητες των γιατρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *