Μανιάτικο αντάμωμα στο ΣΕΦ

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» σας προσκαλεί στο Μανιάτικο Αντάμωμα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Σας περιμένουμε όλους, Μανιάτες και φίλους, να διασκεδάσουμε σε ένα ταξίδι στην παράδοση με αφετηρία τη Μάνη, με ζωντανή μουσική από τον Δημήτρη Γιώτη και τον Νίκο Φάκαρο με τους Musicaroi. Μαζι τους ο Μάκης Ψαραδελλης, η Σταυρούλα Μέντη, η Αναστασία Βογιατζή, ο Άγγελος Κουσάκης και η Ρίτσα Ποζιού.

 

Χορος, φαγητό, ποτό, πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

 

Είσοδος ελεύθερη

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

 

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Πειραιά και των Δήμων Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Ζωγράφου, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Περάματος, Σαλαμίνας. Με τη στήριξη του Δήμου Καλλιθέας. Με την πολύτιμη υποστήριξη του ΣΕΦ.

 

Μεγάλοι χορηγοι: Giakrasaki.gr, Barista Brothers, Cohen Dinery Drinkery, Καλογερογιαννης Γραφικές Τέχνες, Divine Catering, ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πειραιά «Παρέα Χαράς», DSS Security, Χρυσεμπορική Λευτέρης & Σοφοκλής Μακρής, Μεταφορική Γεωργόπουλος, Galaxy Massage, Avgerinos Πυροτεχνήματα, Αβγά Βλαχάκη.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα , Κανάλι Ένα, Mani Traveler, ΣΤΑΣΥ ΑΕ

 

Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών από την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα

 

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 6942551005

 

🔴 Video https://youtu.be/GwXoI0UEE8o

🔵 Facebook Event https://fb.me/e/6VeYxjRdW