Μαρινάκης: ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος πρόεδρος της Superleague, προχωρώντας λίγο αργότερα σε ανάρτηση στα social media.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με 9 θετικές ψήφους, αναλαμβάνει τα ηνία της Super League, και σε παρέμβαση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε την αναγκαιότητα να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά.

 

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό.

Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *