Μισέλ Ομπάμα κατά Τραμπ: “Είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας”!

Με μια  εξαιρετικά σημαντική και συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα  απευθύνθηκε σε όλους τους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Δημοκρατικών,  καταγγέλλοντας τη στάση  του προέδρου Τραμπ και στηρίζοντας την υποψηφιότητα Μπάιντεν.

«Όποτε στρέφουμε το βλέμμα μας σε αυτόν τον Λευκό Οίκο περιμένοντας να αναλάβει ηγετικό ρόλο, να μας καταπραΰνει, να μας δώσει μια αίσθηση σταθερότητας, αυτό που παίρνουμε αντ’ αυτών είναι χάος, διχασμό, πλήρη και απόλυτη έλλειψη συναισθηματικής ταύτισης», επισήμανε η Μισέλ Ομπάμα στο μήνυμά της.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας !Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορεί απλά να είναι αυτός που χρειαζόμαστε να είναι», τόνισε μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπάμα, σε μια πρωτοφανή για  Πρώτη Κυρία ομιλία!

Η Μισέλ Ομπάμα ήταν καταπέλτης εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ,  τον οποίο κατήγγειλε για τους χειρισμούς του ως προς το ζήτημα των φυλετικών σχέσεων στις ΗΠΑ, καθώς και ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

«Αν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, μπορούν — και θα γίνουν, αν δεν επιλέξουμε την αλλαγή σε αυτές τις εκλογές», προειδοποίησε η Μισέλ Ομπάμα. «Αν θέλουμε να έχουμε την ελπίδα πως θα τελειώσει αυτό το χάος, πρέπει να ψηφίσουμε τον Τζο Μπάιντεν σαν να εξαρτάται η ζωή μας από αυτό», πρόσθεσε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα, στην παθιασμένη ομιλία της με την οποία έκλεισε το πρώτο βράδυ του χωρίς προηγούμενου αυτού συνεδρίου των Δημοκρατικών, το οποίο διεξάγεται εξ ολοκλήρου ψηφιακά, εξαιτίας της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *