Μπουτσικάκης: «λιγότεροι φόροι- χαμηλότερες εισφορές»

«Βαδίζουμε προς τη μεγάλη εκλογική μάχη με αισιοδοξία, επίγνωση και αυτοπεποίθηση» ήταν τα πρώτα λόγια της ομιλίας του Χριστόφορου Μπουτσικάκη από το βήμα του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Μια ομιλία ρεαλιστική και συγκεκριμένη  με έμφαση στους τρείς από τους σοβαρότερους πυλώνες της χώρας : την οικονομία, την παιδεία και την ασφάλεια.

Στην παρέμβασή του ο κ. Μπουτσικάκης περιέγραψε το παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα και που αποτελεί πρόταγμα της Νέας Δημοκρατίας : «λιγότεροι φόροι- χαμηλότερες εισφορές» και προσέλκυση νέων επενδύσεων για τη δημιουργία νέων και μόνιμων θέσεων εργασίας καυτηριάζοντας  παράλληλα  την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι  «η ιδεοληπτική τους πολιτική στην οικονομία οδηγεί σε ένα κακέκτυπο παραγωγικό μοντέλο που πηγαίνει την Ελλάδα πίσω».

«Τα πρωτοφανή φαινόμενα ανομίας και η έξαρση της εγκληματικότητας που ζούμε σήμερα, ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια,  αποδεικνύουν ότι και σε αυτό τον τομέα η Ελλάδα είναι μια ακυβέρνητη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτσικάκης και συνέχισε λέγοντας ότι  «η ασφάλεια είναι δικαίωμα των πολιτών και απαραίτητη προϋπόθεση για να ζουν ελεύθερα και να δρουν ανεμπόδιστα σε ένα κράτος-δικαίου».

Ο. κ. Μπουτσικάκηςέκλεισε την ομιλία του με έναν αέρασιγουριάς και αισιοδοξίας τονίζονταςότι  «με οδηγό τις θέσεις  μας καιτο κοστολογημένο μας πρόγραμμα θαβάλουμε τέλος στο διχασμό, θα φέρουμεπίσω στην πατρίδα την ξενιτεμένη γενιάκαι θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο σταπρόσωπα των Ελλήνων». 

Να σημειώσουμε ότι ο Χρ. Μπουτσικάκης επανεξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ σε πολύ υψηλή  μάλιστα θέση. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *