Μπουτσικάκης σε Κανάλι-1:Να δώσουμε μια ευκαιρία στην τοπική αγορά του Πειραιά και των νησιών!

Ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο Κανάλι 1 του Πειραιά, απηύθυνε κάλεσμα στους συμπολίτες μας με αφορμή το μερικό άνοιγμα της αγοράς: «Να δώσουμε μια ευκαιρία στην τοπική αγορά του Πειραιά και των νησιών! Να δώσουμε μια τόνωση ρευστότητας στις επιχειρήσεις, πηγαίνοντας και ψωνίζοντας στην τοπική αγορά»!

 

Επιπλέον, μεγάλη σημασία έδωσε ο βουλευτής στη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών που λαμβάνει χώρα από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα στην αναδόμηση της ελληνικής οικονομίας μετά το φιάσκο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: «Η πανδημία ήταν ανασταλτικός παράγοντας, αλλά η Κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματικότητα. Μιλάω καθημερινά με συμπολίτες μου, με ανθρώπους της αγοράς. Οι άνθρωποι θέλουν να δουλέψουν και να αμείβονται καλά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Να δώσουμε κίνητρα στους νέους για την επιχειρηματικότητα, να κάνουν τις ιδέες τους πράξη!»

 

Με αφορμή την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» από τον Πρωθυπουργό και το Υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Μπουτσικάκης τόνισε: «Πρέπει να ξέρουμε πού βαδίζουμε και πού πηγαίνουμε! Βλέπουμε τους στόχους και τη μετέπειτα εξέλιξη που πρέπει να έχει και θα έχει η Χώρα μας και στην οποία στοχεύει η Κυβέρνηση αυτή και θα φέρει εις πέρας»!

 

Συγχρόνως, ο βουλευτής εξήρε το έργο του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, τον οποίο αποκάλεσε «ψηφιακό καταλύτη» που μετασχηματίζει τα πάντα έτσι ώστε να προσαρμοστούμε στην ψηφιακή εποχή: «Πλέον, πάνω από 1.000 διαδικασίες για τη δουλειά μας και για τις καθημερινές μας ανάγκες γίνονται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του ελληνικού κράτους, ένα επίτευγμα που έχει συμβεί σε παρά πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το κρίσιμο είναι να μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες και να γίνεται η ζωή τους καλύτερη και πιο εύκολη»!

 

Τέλος, σχετικά με το πρόβλημα των εκκρεμών συντάξεων, ο κ. Μπουτσικάκης δήλωσε ότι η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εργασίας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής αναφέρθηκε ειδικότερα στην αδικαιολόγητη «δαιμονοποίηση» του ιδιωτικού τομέα που καλείται να συνδράμει στην ταχύτερη διεκπεραίωση των διαδικασιών, όταν μάλιστα «δίνουμε κάθε μήνα τόσα χρήματα στις υπηρεσίες και δεν φέρνουν εις πέρας το αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε, και έχουμε ανθρώπους που εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχουν πάρει τις συντάξεις τους»!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *