Νέο Δελχί – Λονδίνο με λεωφορείο σε 70 ημέρες!

Χαράς ευαγγέλια για όσους αγαπούν τα ταξίδια οδικώς αλλά δεν θέλουν να οδηγούν. Η ταξιδιωτική εταιρεία Adventures Overland, που ιδρύθηκε από δύο Ινδούς επιχειρηματίες, τους Τουσάρ Αγκαρβάλ και Σάντζεϊ Μαντάν, πρόκειται πολύ σύντομα να ξεκινήσει ένα οργανωμένο ταξίδι με λεωφορείο από το Νέο Δελχί μέχρι το Λονδίνο, διάρκειας 70 ημερών!

Το “Bus to London” – σύμφωνα με την εταιρεία – θα μεταφέρει 20 επιβάτες σε ένα πολυτελές λεωφορείο που παρέχει όλες τις ανέσεις , το οποίο θα διασχίσει 18 χώρες πριν φτάσει στη Βρετανία. Οι επιβάτες του λεωφορείου θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να θαυμάσουν τις παγόδες της Μιανμάρ, να περπατήσουν στο Σινικό Τείχος της Κίνας και να περιπλανηθούν σε ιστορικές πόλεις όπως η Μόσχα και η Πράγα. Το κόστος ολόκληρου του ταξιδιού θα είναι περίπου 20.000 δολάρια, οι επιβάτες ωστόσο θα μπορούν να μειώσουν το ποσό επιλέγοντας μόνο ένα μέρος των διαδρομών.

Το πρώτο ταξίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα του 2021, κορονοϊού επιτρέποντος . Σύμφωνα με τον Αγκαρβάλ, η ιδανικότερη εποχή για το συγκεκριμένο ταξίδι είναι μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου καθώς ο καιρός αυτό το διάστημα είναι συνήθως καλός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ίδρυση της η εταιρεία Adventures Overland έχει οργανώσει τρεις αποστολές από την Ινδία προς τη Βρετανία, με τους ταξιδιώτες ωστόσο να χρησιμοποιούν τα δικά τους οχήματα. Οι δύο Ινδοί επιχειρηματίες έχουν επίσης διοργανώσει οδικά ταξίδια στην Ισλανδία και τις παγωμένες λίμνες της Ρωσίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.