Νεοναζιστής Αμερικανός στρατιώτης ετοίμαζε επίθεση εναντίον της βάσης του στην Τουρκία!

Νεαρός Αμερικανός στρατιώτης ετοίμαζε επίθεση εναντίον της ίδιας του της μονάδας  στην Τουρκία σε συνεργασία με νεοναζιστική ομάδα! Σύμφωνα με την εισαγγελία της Νέας Υόρκης, ο 22χρονος Ίθαν Μέλζερ, ο οποίος βρισκόταν με την μονάδα του στη Βιτσέντζα της Ιταλίας και επρόκειτο να αναπτυχθεί στην Τουρκία, προετοίμαζε την επίθεση με σκοπό  να προκαλέσει”μαζικές απώλειες”!

Συμπαθών της νεοναζιστικής και σατανιστικής βρετανικής οργάνωσης Order of Nine Angles (O9A), ο Μέλζερ έδωσε σε μέλη της συγκεκριμένες πληροφορίες, μέσω διαδικτυακού φόρουμ συζήτησης, για το πού επρόκειτο να εγκατασταθεί η μονάδα του στην Τουρκία. Παράλληλα έδωσε λεπτομερή στοιχεία για το υλικό που διαθέτει η μονάδα του και για τα τρωτά σημεία ως προς την ασφάλεια του χώρου.

Όταν ανακρίθηκε στα τέλη Μαΐου από αξιωματικούς του αμερικανικού στρατού και στελέχη του FBI, ο Μέλζερ ομολόγησε ότι είχε πρόθεση να «διευκολύνει μια επίθεση εναντίον της μονάδας που θα προκαλούσε μαζικές απώλειες». Η εισαγγελία της Νέας Υόρκης του απήγγειλε επίσημες κατηγορίες για  σύσταση και συμμορία με σκοπό τη δολοφονία αμερικανών στρατιωτών και υποστήριξη σε τρομοκρατική οργάνωση

Η μυστικοπαθής O9A, νεοναζιστική και σατανιστική οργάνωση, ασκεί επιρροή πολύ πέραν του Ηνωμένου Βασιλείου, ιδίως στις ΗΠΑ, όπου έχει αρκετούς συμπαθούντες και οπαδούς.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *