Ο Δήμαρχος Πειραιά στο Open Day των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Βάλια και τα παιδιά τους Πέτρο και Γιολάντα, στις δράσεις του Open Day των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου.

Παιδιά όλων των ηλικιών, μαθητές του σχολείου και όχι μόνο, από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό μέχρι το Γυμνάσιο και το Λύκειο μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους κατέκλυσαν τους χώρους του σχολικού συγκροτήματος, όπου συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Την έναρξη των δραστηριοτήτων του Open Day έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Γρηγόρης Καψοκόλης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πολιτισμού Γιάννης Χατζηαλέξης και Μουσικής Παιδείας Σταυρούλα Μέντη, η Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτα Βοϊδονικόλα – Θειακούλη, η Κοινοτική Σύμβουλος Κατερίνα Δουρέκα – Ταφλαμπά κ.ά.

Στο Open Day συμμετείχε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού και όλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Ανδρέα Ντόη, ο οποίος υπέγραψε αυτόγραφα και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά πλαισίωσε μουσικά το Open Day.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τιμούν την πόλη μας με την ποιότητά τους, το εκπαιδευτικό τους έργο, τις αξίες και τις αρχές που μεταδίδουν.
Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν βοηθήσει σημαντικά τα Εκπαιδευτήρια και εμείς ως Δημοτική Αρχή είμαστε κοντά στα εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης, όπως και σε κάθε σχολική μονάδα της πόλης μας, προκειμένου να έχουμε ποιοτική εκπαίδευση στον Πειραιά.
Με χαρά βρεθήκαμε στο Open Day και θα ήθελα να συγχαρώ τον δραστήριο Μητροπολίτη Πειραιά, τους συνεργάτες του και το εκπαιδευτικό προσωπικό γι΄ αυτή την πρωτοβουλία».