Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Ο Δήμος Πειραιά τιμώντας τον πολυδιάστατο ρόλο της μητέρας προχωρά, στη διοργάνωση συμβολικών δράσεων στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.

Χιλιάδες τριαντάφυλλα θα προσφερθούν στις μανούλες και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.

Την Κυριακή, θα προσφερθούν στις μητέρες τριαντάφυλλα στον Σταυρό της Πειραϊκής (Α΄ Δημοτική Κοινότητα), στο Πασαλιμάνι (Β΄ Δημοτική Κοινότητα), στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στη Μαρίνα Ζέας, στο Μικρολίμανο (Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, στην πλατεία Γεννηματά (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα) και στο πάρκο Δηλαβέρη (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα).

Κάρτα αγάπης από τα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά!

Τα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, από τις 11:00 έως τις 13:00, θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν την κάρτα της επιλογής τους στο παιδικό εργαστήρι, να ψυχαγωγηθούν με ζωντανή μουσική και να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth.

Με ευαισθησία κοντά στα νοσοκομεία της πόλης μας

Επίσης, ο Δήμος Πειραιά σε μια γεμάτη ευαισθησία συμβολική δράση στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης, στο «Τζάνειο» και στο «Μεταξά», θα προσφέρει τριαντάφυλλα στις γιατρούς, στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, καθώς και στις ασθενείς, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας.

Τριαντάφυλλα στις Ουκρανές μανούλες

Επιπλέον ο Δήμος Πειραιά θα προσφέρει τριαντάφυλλα και στις Ουκρανές μανούλες που φιλοξενεί στην πόλη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *