Ο Γερμανός Πρόεδρος και οι ευχές – έκπληξη στη Βίκυ Λέανδρος

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε η Γερμανική Προεδρία δείχνοντας παράλληλα την αναγνώριση και το σεβασμό της σε μια Ελληνίδα. Συγκεκριμένα με επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της γερμανικής Προεδρίας και ένα ιδιαίτερα κολακευτικό κείμενο, ο πρόεδρος της χώρας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ ευχήθηκε στη διεθνούς φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνη  Βίκυ Λέανδρος χρόνια πολλά για τα 70α γενέθλια της!
Μεταξύ άλλων, ο Γερμανός Πρόεδρος αναφέρει για τη διάσημη συμπατριώτισσα μας: “Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα  να εκφράσω τις ευχαριστίες και τον σεβασμό μου σε έναν καλλιτέχνη παγκόσμιας κλάσης. Με την τέχνη σας έχετε κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.  Χρησιμοποιείτε τη μεγάλη δημοτικότητά σας όσο κανένας άλλος για να βοηθήσετε ανθρώπους που δεν τα πάνε τόσο καλά. Ως πρεσβευτής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για τα παιδιά της Αφρικής και ως πρεσβευτής της UNICEF, υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των μειονεκτούντων παιδιά σε όλο τον κόσμο έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ένα πιο δίκαιο και ειρηνικό μέλλον Σας εύχομαι μια γεμάτη ζωή, καλή υγεία και, φυσικά, ένα όμορφο πάρτι γενεθλίων με τους ανθρώπους που είναι κοντά και σημαντικοί για εσάς».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η γερμανική Προεδρία πολύ σπάνια προχωρά σε αντίστοιχες ανακοινώσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, στην επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα, το 2018 είχε ζητήσει από την Βίκυ Λέανδρος να τον συνοδεύσει στο ταξίδι αυτό και να αποτελέσει την “πρέσβειρα” φιλίας μεταξύ των δυο λαών.
Ακολουθεί το link με την επίσημη ανάρτηση της γερμανικής Προεδρίας:
https://www.bundespraesident.de/SharedDocs/Pressemitteilungen/DE/2022/08/220822-Gratulation-Vicky-Leandros.html 

Να σημειώσουμε ότι μια σειρά από ΜΜΕ στη Γερμανία, έχουν κάνει πρωτοσέλιδα της γενέθλια της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας.
Χρόνια Πολλά και από εμάς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.