Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εκείνος που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και έφτιαξε ένα μικρό ασήμαντο κόμμα – FANTOMAS.GR

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Λιάνη η οποία μίλησε για όλα στους παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα. Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε στην οικονομική της κατάσταση, την σύνταξη που λαμβάνει αλλά και στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει την μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή παίρνω 870 ευρώ, γιατί η Νίμπλουμ παίρνει τη μισή. Τη Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος -γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση- στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα τι συμβαίνει με τα σπίτια τα οποία είχε στην κατοχή της, η Δήμητρα Λιάνη ανέφερε πως: «Το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με κυνήγησαν πολιτικά. Μετά από το 1997 ο Σημίτης άνοιξε το φάκελο της Αγράμπελης και εγώ εκλήθην χωρίς να έχω πειράξει ένα μερμηγκάκι. Τόσοι μου επιτέθηκαν. Ποιον πείραξα; Κανέναν! Αντίθετα, κάποιοι μου ζήτησαν και συγγνώμη. Όλα αυτά δεν οφείλονται στην κακή μου μοίρα αλλά οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια».

«Ο Γιώργος είναι εκείνος που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ»

Την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου η οποία σε ανάρτηση της, την έχει χαρακτηρίσει: «ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του πατέρα του».

«Όταν έχει πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Εμείς το έχουμε δει αυτό! Πιστεύω ότι πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα και δεν ξέρω πόσο ο ελληνικός λαός το έχει καταλάβει, βέβαια η όσφρηση και ο παλμός που έχω είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα στην ελληνική κοινωνία» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη και προέβλεψε ότι θα αναδειχθεί νικητής των εσωκομματικών εκλογών.

«Πιστεύω ότι θα βγει ο Γιώργος γιατί έχει “λαγούς” μέσα οι οποίοι θα παραιτηθούν. Δεν ήθελε ο Ανδρέας τον Γιώργο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ» είπε στην συνέχεια η Δήμητρα Λιάνη και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος είναι εκείνος που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, έφτιαξε ένα μικρό ασήμαντο κόμμα. Άφησε το όνομα Παπανδρέου εκτός Βουλής και μας έβαλε σε περιπέτειες».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *