Ο Κατρίνης (στο Κανάλι-1) κτυπάει καμπανάκι για πλειστηριασμούς και δάνεια

Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν ελέγχεται από εγχώριες δυνάμεις και πλέον δεν επιτελεί το σκοπό για τον οποίο υπάρχει, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στην στον Νίκο Μπουρσινό και την εκπομπή «Λαϊκή Αγορά», στο Κανάλι Ένα 90,4.

«Το ζήτημα με το τραπεζικό σύστημα είναι να ενισχυθεί πραγματικά η ελληνική οικονομία και οι επιχειρήσεις που είναι βιώσιμες και όχι σύμφωνα με την τραπεζική τους ενημερότητα» επεσήμανε ο βουλευτής.

Παράλληλα, ο κ. Κατρίνης τόνισε ότι από σήμερα ξεκινούν από τις τράπεζες οι διαταγές πληρωμής, όσον αφορά στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και από τις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι μαζικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επιπλέον, μιλώντας για τη σχέση Κινήματος Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ, την χαρακτήρισε ιστορικά, πολύ φορτισμένη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επιθετική πολιτική με «κανιβαλιστικά» χαρακτηριστικά, τα οποία, όπως είπε, δεν ανταποδόθηκαν από το Κίνημα Αλλαγής την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *