Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis λανσάρει το MastihaSpiritStichion, συνεχίζοντας τη δυναμική αναπτυξιακή του πορεία

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantisσυνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την αναπτυξιακή του πορεία, επιτυγχάνοντας δυναμικά τους στόχους του.Στο πλαίσιο τηςδιεύρυνσης της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και του χαρτοφυλακίου του στον τομέα των ελληνικών ποιοτικών αποσταγμάτων, συστήνει στην αγορά το ελληνικό, βελούδινο, απόσταγμα μαστίχας, “Stichion”.

Ένα εντυπωσιακό και συνάμα ισορροπημένο spiritμαστίχας, το “Stichion” υπόσχεται ένα σαγηνευτικό ταξίδι στα αρώματα και τις μεθυστικές γεύσεις του θησαυρού της ελληνικής γης, τη μαστίχα. Η ξεχωριστή φιάλη με το μοναδικό της design, εμπνευσμένη από τον κορμό του Σχίνου, κλείνει μέσα της όλη την αυθεντική παράδοση της Μαστίχας, δημιουργώντας το πιο εκλεπτυσμένο και μοναδικά ισορροπημένο απόσταγμα.

ToStichion παράγεται από 100% ατόφια φυσική μαστίχα Xίουαπό την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, η οποία αποστάζεται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες και δημιουργεί ένα διαφανές απόσταγμα, με μεθυστικά αρώματα βανίλιας, μαστίχας, έλατου, λευκού πιπεριού και άνθη πορτοκαλιάς. Η μυστική συνταγή του, η οποία βασίζεται σε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας, στις ιδανικές αναλογίες και στην τέχνη του αποσταγματοποιού, δημιουργεί ένα απόσταγμα με πλούσιο άρωμα, ισορροπημένα γλυκό χαρακτήρα, στιβαρό και γεμάτο σώμα με κρεμώδη και πλούσια υφή. Με μια βαριά παράδοση αιώνων, που περιορίζει στο ελάχιστο τις δημιουργικές παρεμβάσεις στη συνταγή, το Stichion καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα αυθεντικό αλλά και καινοτόμο.

Με τη σειράMantis Greek Spirits Collection, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis δίνει έμφαση στους πολύτιμους θησαυρούς που έχει να αναδείξει η ελληνική γη, στοχεύοντας στη δυναμική ανάπτυξή τους,με όραμα η Mantis Greek Spirits Collectionνα κερδίσει μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών, αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Ο Όμιλος παραμένει προσηλωμένος στην επίτευξη των στρατηγικών του στόχων στον τομέα των ποιοτικών αποσταγμάτων και δεσμεύεται για τη δημιουργία αξίας για όλα τα κοινά του.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο https://stichion.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *