Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με τη Mantis Greek Spirits Collection, στο Athens Bar Show

 

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, πιστός στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του στον κλάδο των ποτών  έδωσε δυναμικό παρών στο φετινό Athens Bar Show, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 9 & 10 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές εκθέσεις του κόσμου, που απευθύνεται σε επαγγελματίες του bar και bartenders, η οποία πραγματοποιείται από το 2010.

Στη φετινή έκθεση, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis συμμετείχε για πρώτη φορά με έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εμπνευσμένο από τα μοναδικά ποτά και αποστάγματά του. Οι επισκέπτεςείχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μυηθούν στα αρώματα και τις γεύσεις της Mantis Greek Spirits Collection,  μία συλλογή από τέσσερα ξεχωριστά ελληνικά αποστάγματα(Τσίπουρο Καλαϊτζή, Majuni, Stichion, KENTRI) αλλά και να γευτούν καταξιωμένα και αγαπημένα brands που εκπροσωπεί,όπως το ρούμι Ron Cubay, τη Μαλαματίνα, το Red Bull και το Aqua Carpatica.

Για δύο ημέρες,  Έλληνες και ξένοι εκπρόσωποι του χώρουεπισκέφθηκαν το pop up space του Ομίλου Εταιρειών Mantis και ανακάλυψαν από κοντά τη μαγεία της ελληνικής γης που με μαεστρία έχει «αιχμαλωστιστεί» σε τέσσερα εμβληματικάαποστάγματα. Τέσσερα μοναδικά και ποιοτικά αποστάγματαπου γεννιούνται συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αποσταγματικές μεθόδους με τις πλέον καινοτόμες πρακτικέςεμφιάλωσης. Το Τσίπουρο Καλαϊτζή, μαλακό και φινετσάτο, συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες και την αυθεντία του παλιού. Το Majuni, φτιαγμένο από περισσότερα από 15 διαφορετικά βότανα, μπαχάρια, ρίζες και άνθη απ’ όλη την Ελλάδα, είναι ένα premium βοτανικό ποτό που ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στην κομψότητα ενός aperitivo και τη δυναμική ενός αυθεντικού digestivo. Το Stichion κλείνει μέσα του όλη την αυθεντική παράδοση της Μαστίχας, δημιουργώντας το πιο εκλεπτυσμένο mastiha spirit. Τέλος, το KENTRI, φινετσάτο, μπαχαρένιο και βοτανικό, είναι ένα premium honey spirit, με μοναδική γεύση και φίνα αρώματα.

Παράλληλα, την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου o δημιουργός του Bitterbooze.com και bar consultant, Γιάννης Κοροβέσης, μαζί με την Mantis Greek Spirits Collection, πραγματοποίησαν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πρωτότυπο σεμινάριο με τίτλο «Ο Πλούτος της Ελληνικής Γης & Ελληνικά Αποστάγματα».Στο σεμινάριο, ο Γιάννης Κοροβέσης παρουσίασε την αυξανόμενη ζήτηση για ελληνικά αποστάγματα, η οποία προκύπτει από τη στροφή προς το locality και την εντοπιότηταπου παρατηρείται διεθνώς και γέμισε με έμπνευση τους συμμετέχοντες για μοναδικά κοκτέιλ με άρωμα Ελλάδας και την υπογραφή της Mantis Greek Spirits Collection.

Ο Όμιλος Εταιριών Mantis, στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη των νέων προϊόντων του χαρτοφυλακίου του με όραμα, η Mantis Greek Spirits Collection  να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Δεσμεύεται έμπρακτα να πρωταγωνιστήσει στον κλάδο των ποιοτικών αποσταγμάτων, δημιουργώντας αξία για όλα τα κοινά του, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Λίγα λόγια για τoν Όμιλο Εταιρειών Mantis

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, στον οποίο μεταξύ άλλων ανήκουν οι εταιρείες Mantis Trading S.A, Fortis Trading S.A. και Attraction Solutions S.A. έχει δυναμική παρουσία στην εγχώρια αγορά από το 1974 και διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (FMCGs) στην Ελλάδα, αλλά και δυναμική παρουσία στον τομέα της Υγείας μέσω της Mantis Healthcare. Το όνομά του έχει ταυτιστεί με εταιρείες και brands υψηλής αναγνωρισιμότητας, όπως: Red Bull, Μαλαματίνα, AQUA Carpatica, Energizer, Wilkinson, Hawaiian Tropic,Ron Cubay (Cuban Rum), M&Ms, Twix, Snickers, Mars, Bounty Uncle Ben’s, Pedigree, Whiskas κ.α. Ο Όμιλος Mantis αντιπροσωπεύει τα συγκεκριμένα brands αποκλειστικά στην Ελλάδα (τα brands της Mars μόνο για το κανάλι του Impulse και της Μικρής Λιανικής), ενώ τα Energizer, Wilkinson & Hawaiian Tropic και στην Κύπρο, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διανομή τους στο εκτεταμένο δίκτυό του. Παράλληλα, μέσω της Mantis Healthcare δραστηριοποιείται ενεργά στη χώρα μας στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων γνωστών εταιρειών όπως Samsung και JVC, ενώ διαθέτει προϊόντα ατομικής προστασίας και υγιεινής όπως μάσκες και αντισηπτικά, αλλά και το σύγχρονο σύστημα απολύμανσης Steriexpert. Απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζόμενους και εξυπηρετεί είτε απευθείας είτε με τη μέθοδο pre-selling περισσότερους από 16.500 πελάτες & 800 χονδρέμπορους με το πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων να καλύπτει τα κανάλια: Retail, Ειδικά κανάλια, Impulse & On premise.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.