Ο Ράμα κάνει έρανο για να πληρωθεί το πρόστιμο στους Αλβανούς διεθνείς της Ελβετίας – Άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, για να στηρίξει τους δύο Αλβανούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή σχημάτισαν τον αλβανικό αετό (σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας) κατά τη διάρκεια του ματς με τη Σερβία.

Ο Ράμα ανακοίνωσε ότι ανοίγει λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση των δύο ποδοσφαιριστών, υπό τον τίτλο μάλιστα «μην φοβάστε τον αετό».

Ο ίδιος σε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει μεταξύ άλλων: «’’Μην φοβάστε τον αετό’’ είναι το όνομα του τραπεζικού λογαριασμού όπου καθένας μπορεί να συνεισφέρει για να πληρωθεί το πρόστιμο της FIFA στους ποδοσφαιριστές Τσάκα και Σακίρι.»

Ο Αλβανός πρωθυπουργός αναφέρει ότι ο αετός είναι σύμβολο επικοινωνίας σε περιπτώσεις χαράς, όπως η εν λόγω όμορφη αθλητική στιγμή ενώ σημειώνει ότι η πρωτοβουλία ελήφθη μετά την παραίνεση πολλών Αλβανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι σε καθέναν εκ των δύο Αλβανών ποδοσφαιριστών επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 Ελβετικών φράγκων (περίπου 8.500 ευρώ) για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *