Ο Τράμπ καταγγέλει το twitter με ανάρτηση στο twitter

Αυτό μόνο ο Τράμπ μπορεί να το κάνει. Ο Αμερικανός Πρόεδρος επειδή το twitter χαρακτήρισε δυο αναρτήσεις του παραπλανητικές επιτέθηκε στο twiiter με αναρτήσεις του κατηγορώντας το παράλληλα ότι παρεμβαίνει στις αμερικανικές εκλογές και ότι  απειλεί την «ελευθερία του λόγου», κάτι που εκείνος  « ως πρόεδρος, δεν θα επιτρέψω να γίνει!».

«Ο Twitter παρεμβαίνει στις προεδρικές εκλογές του 2020», έγραψε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προσθέτοντας: «Ο Twitter καταπνίγει εντελώς την ελευθερία του λόγου», πρόσθεσε, πληκτρολογώντας τις λέξεις «ελευθερία του λόγου» με κεφαλαία γράμματα για έμφαση, όπως συνηθίζει.

Αφορμή του ξεσπάσματος, η απόφαση του Twitter νωρίτερα να τοποθετήσει ειδική σήμανση σε νήμα αναρτήσεων του αμερικανού προέδρου για τις επιστολικές ψήφους, προτρέποντας τους αναγνώστες του να «ενημερωθούν για τα γεγονότα», παραπέμποντάς τους σε σελίδα με υλικό που αντικρούει τον ισχυρισμό του Τραμπ πως η ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου αποτελεί μέρος σχεδίου να γίνει «νοθεία», προκειμένου ο αρχηγός του κράτους να ηττηθεί στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *