Ολοκληρώθηκε το FEMpowerment Initiative: The Academy

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το FEMpowerment Initiative: The Academy, η Ακαδημία για την ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ReGeneration FEMpowerment Initiative με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και της ΑΒ Βασιλόπουλος.

36 νέες και δυναμικές επαγγελματίες, έως 35 ετών, κατέκτησαν μια θέση στην ειδικά σχεδιασμένη, ολιστική Ακαδημία που είχε στόχο την ανάπτυξη του γυναικείου επιχειρείν. Οι finalists ξεκίνησαν το «ταξίδι» τους με ένα εντατικό εκπαιδευτικό 4ήμερο για soft & business skills. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν 10 δίωρα εντατικά Capacity building workshops από το Women on Top, με την εκπαίδευση να συμπληρώνεται με 2 tailor-made learning paths σε soft & entrepreneurship skills καθώς και δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σε 9.500 μαθήματα μέσω του LinkedIn Learning. Τέλος, οι συμμετέχουσες θα προχωρήσουν σε one-to-one mentoring sessions διάρκειας 3 μηνών.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετοχές, δε, συνεχίζεται ο δεύτερος θεματικός πυλώνας της συνολικής πρωτοβουλίας ReGeneration FEMpowerment Initiative. Πρόκειται για τo Masterclass Series, που συγκεντρώνει ένα δυναμικό roster ομιλητριών και ομιλητών από όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *