Ωρα αποφάσεων στον ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ προκειμένου να λάβει αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας και είναι πιθανόν να εγκρίνει τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται με φόντο την επιλογή δύο Ελλήνων εφοπλιστών, του κ. Καϋμενάκη και του κ. Μπάκου, να διεκδικήσουν ισχυρή συμμετοχή στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, μια επιλογή που αιφνιδίασε τους πάντες: Τους νυν μετόχους, και συγκεκριμένα τους κ.κ. Σάκη και Δημήτρη Καλιτζάντζη, αλλά και τους επίσης διεκδικητές Ολλανδούς επιχειρηματίες.

Οι κ.κ. Καϋμενάκης και Μπάκος, όπως όλα δείχνουν, ξεδιπλώνουν μεθοδικά τη στρατηγική τους και αυτήν την ώρα μιλούν μόνο με όσους πρέπει. Δηλαδή, τις τράπεζες, από τις οποίες έχουν εξασφαλίσει απόλυτη στήριξη, αλλά και με το fund της  FARALLON που έχει ρόλο και λόγο στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα, από πολλές πλευρές, καθώς πρέπει να συνυπολογιστεί ότι και η κυβέρνηση είναι φυσικό να επιθυμεί να παραμείνει η εταιρεία σε ελληνικά χέρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.