«Παλεύει» για τη ζωή του ο άτυχος διαιτητής που κατέρρευσε στα τεστ

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, με το απίστευτο περιστατικό στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών στο ΟΑΚΑ, όπου ο νεαρός διαιτητής, Νίκος Ντοσίδης, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των τεστ, με αποτέλεσμα να «παλεύει» πλέον για τη ζωή του.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Έλληνας διαιτητής του συνδέσμου Θράκης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα, με την Επιτροπή της διαιτησίας να βρίσκεται στο πλευρό του, όπως και η οικογένειά του, ενώ αναβλήθηκε και η συνέχεια των τεστ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ΄ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *