Ποιος κληρονομεί τον Άντονι Μπουρντέν

Από σοκ σε σοκ για τους οικείους του διάσημου σεφ και τηλεπαρουσιαστή Άντονι Μπουρντέν: μετά την αδόκητη αυτοκτονία του στις 8 Ιουνίου, με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι συγγενείς του μετά το άνοιγμα της διαθήκης του.

Κι αυτό, διότι η περιουσία του ήταν συντριπτικά μικρότερη από πληροφορίες που την ήθελαν να φθάνει τα 21 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που ο ίδιος ο Μπουρντέν είχε κατηγορηματικά διαψεύσει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την New York Daily News, η περιουσία του Μπουρντέν φαίνεται πως ήταν μόλις 1.210.000 δολάρια, καθώς από τα σχετικά νομικά έγγραφα προκύπτει ότι τα περιουσιακά στοιχεία του εκλιπόντος περιλαμβάνουν 425.000 δολάρια σε μετρητά, 35.000 δολάρια σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, 250.000 δολάρια σε διάφορα περιουσιακά στοιχεία και 500.000 δολάρια «άυλων» στοιχείων που αφορούν στα πνευματικά δικαιώματα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές και τα βιβλία του.

Η διαθήκη, η οποία συντάχτηκε το 2016, αναφέρει ότι η πλειοψηφία της περιουσίας μεταβιβάζεται στο μοναδικό του παιδί, την 11χρονη Αριάν. To δικαστήριο θα διορίσει έναν κηδεμόνα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της στην περιουσία, έως ότου ενηλικιωθεί.
Πληροφορίες: NY Daily News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.