Πώς από 84 υπογραφές «έμεινε» με 82 ο Γιώργος Παπανδρέου – Υπέγραψε και για τον εαυτόν του! – FANTOMAS.GR

Αρχικώς 84, τελικώς 82 οι υπογραφές που έγιναν δεκτές για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς στο σκέλος των υπογραφών υπάρχει παρασκήνιο.

Ο πρώην Πρωθυπουργός κατέθεσε 84 υπογραφές μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ωστόσο μετά από εξέτασή τους από την αρμόδια επιτροπή «κόπηκαν» δύο από αυτές.

Γιώργος Παπανδρέου - ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ - Εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία υπογραφή φαίνεται πως συνοδευόταν από ελλιπή στοιχεία. Το αποτέλεσμα ήταν το εν λόγω άτομο να κληθεί από την αρμόδια επιτροπή και σε επικοινωνία που είχαν μαζί του δήλωσε ότι δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου.

Κόπηκε η υπογραφή Παπανδρέου που στήριζε τον εαυτό του

Η δεύτερη υπογραφή που «κόπηκε» ήταν του ίδιου του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που ως μέλος της ΚΠΕ υπέγραψε για τον… εαυτό του. Ενημερώθηκε σχετικά πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και έμεινε τελικά με 82 υπογραφές.

Υπενθυμίζεται πως για να κηρυχθεί κάποιος επισήμως υποψήφιος και να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής πρέπει να έχουν υπογράψει 5.000 μέλη ή τουλάχιστον 45 μέλη της ΚΠΕ.

Οι υπογραφές των υποψηφίων

Πρώτος σε υπογραφές ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος καταθέτοντας 20.000 υπογραφές και 110 υπογραφές μελών της ΚΠΕ, δήλωσε ότι «η ανανέωση είναι όχι μόνο πολιτικό και κοινωνικό αίτημα, αλλά και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας».

Οι πρώτες στηρίξεις στην υποψηφιότητα Ανδρουλάκη ήρθαν μέσω... social media  (ΦΩΤΟ)

«7000 τιμητικές υπογραφές, ένα ευχαριστώ είναι λίγο», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης ο οποίος έστειλε μήνυμα για «restart για την μεγάλη Δημοκρατική και Προοδευτική παράταξη με όραμα και σχέδιο απέναντι στη συντήρηση».

Από την πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος με τις 6.245 υπογραφές πολιτών, έκανε λόγο για «πολίτες, που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας».

Ανδρέας Λοβέρδος: Δείτε πώς εμφανίστηκε μετά την καραντίνα. Θύμισε ναυαγό [ φωτο]

Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκέντρωσε 83 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής και έθεσε στη διάθεση της Επιτροπής πάνω από 20.000 μέλη και φίλους, ο Χάρης Καστανίδης κατέθεσε 8.393, και ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε 5.200 μελών του μητρώου, 1.000 νέων μελών και 8.000 από πολίτες.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *