Ραγκούσης (σε Κανάλι-1) για συγκεντρώσεις :« γελοίο και μη εφαρμόσιμο νομοσχέδιο που θα εκθέσει τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χρυσοχοϊδη»

Στις αντιδράσεις που υπάρχουν στο νομοσχέδιο για τις πορείες αναφέρθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος μίλησε στο Νίκο Μπαρδούνια και την εκπομπή «Προ Παντός Ψυχραιμία» στο Κανάλι Ένα 90,4.

Ο κ.Ραγκούσης εξέφρασε την διαφωνία του – όπως είπε χαρακτηριστικά – σε τρία επίπεδα Πρώτον, γιατί θεωρεί πως το νομοσχέδιο είναι ίδιο και χειρότερο με το νομοθετικό διάταγμα της χούντας του 1971. Δεύτερον γιατί εκτιμά πως θέλει να αφοπλίσει εκατομμύρια Έλληνες από το μοναδικό όπλο που διαθέτουν για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους , τα εισοδήματα τους, το μέλλον και τις συντάξεις τους . Και τρίτον γιατί – όπως είπε – είναι «ένα γελοίο και μη εφαρμόσιμο νομοσχέδιο που θα εκθέσει τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χρυσοχοϊδη» .

Συνεχίζοντας , ο κ. Ραγκούσης προσπάθησε να καταρρίψει το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι «λίγοι κρατούν όμηρους πολλούς», τονίζοντας πως από το 2013 έχει δοθεί με προεδρικό διάταγμα το δικαίωμα στην αστυνομία να μετατοπίζει μικρές συγκεντρώσεις στο πεζοδρόμιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *