Σοκ σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική – 15χρονη με κορονοιό!

Σε συναγερμό μπήκε κατασκήνωση στη Χαλκιδική μια και 15χρονη που είχε πάει στις 5 Ιουλίου βρέθηκε θετική σε τέστ που της έγινε  σε κορονοιό, καθώς εμφάνισε πυρετό.

Αμέσως εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των κατασκηνωτών και των εργαζομένων στην κατασκήνωση στη Χαλκιδική.

Το 15χρονο κορίτσι πήγε στην κατασκήνωση στις 5 Ιουλίου και μετά από 4 ημέρες ανέβασε δέκατα με αποτέλεσμα να θεωρηθεί από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, ύποπτο περιστατικό.

Στη συνέχεια τέθηκε σε παρακολούθηση για 24ώρες και από την στιγμή που δεν έπεφτε ο πυρετός ειδοποιήθηκαν οι γονείς της και τους ζητήθηκε να κάνει το παιδί τεστ για κορονοϊό.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, υποβλήθηκε σε τεστ και αυτό βρέθηκε θετικό. Η κατασκήνωση ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ το Σάββατο το βράδυ και ζήτησε να απομονωθούν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Σήμερα το πρωί πήραν στην κατασκήνωση στη Χαλκιδική και οι γονείς των παιδιών που ήταν μαζί με την ανήλικη ώστε να τα πάρουν από εκεί και να γίνει και σε αυτά οι απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή: thestival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *