Συγκλονιστική εξομολόγηση Κωστίδη που κόλλησε κορονοιό!

«Κατάλαβα ότι κάτι έχω πριν περίπου 10 μέρες. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, πνιγόμουν. Είχα βήχα, τα μάτια μου ήταν κατακόκκινα και έτσι αποφάσισα να κάνω τεστ. Πήγα σε ένα ιδιωτικό εργαστήριο, έκανα το τεστ και μετά από 4-5 ώρες με πήραν και μου είπαν ότι είμαι θετικός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “τι κάνουμε τώρα”. Η σύζυγός μου ήταν αρνητική και έπρεπε να φύγει από το σπίτι για να μην κολλήσει. Έγραψα σε ένα σημειωματάριο της τα τηλέφωνα που έπρεπε να πάρει αν δεν είμαι σε θέση να μιλήσω και τι πρέπει να κάνει, αν έπρεπε να νοσηλευτώ σε νοσοκομείο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβήθηκα τόσο πολύ. Μέχρι τότε ένιωθα άτρωτος, έχω πάει σε πολέμους, στο Ιράκ, στη Συρία και δεν έχω φοβηθεί. Τώρα φοβήθηκα πάρα πολύ», είπε ο Μανώλης Κωστίδης.

Τη δεύτερη μέρα, τόνισε, τα συμπτώματα χειροτέρεψαν. «Είχα βήχα, συνάχι, δέκατα, το στήθος μου άρχισε να σφίγγει όλο και περισσότερο».

Μιλώντας για το πως αντιμετωπίζονται στην Τουρκία τα κρούσματα κορονοϊού, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Εδώ το σύστημα δουλεύει ως εξής: Το ιδιωτικό εργαστήριο ειδοποιεί το κράτος. Μετά από μια ώρα με πήραν από το υπουργείο Υγείας και μου είπαν ότι θα με καλέσει ο γιατρός. Μετά από 2 ώρες ήρθε γιατρός στο σπίτι, μου έφερε ένα φάρμακο, αλλά παρόλο που το έπαιρνα για 3 μέρες δεν ήμουν καλά. Δύο νύχτες δεν κοιμήθηκα καθόλου. Ήμουν εξαντλημένος».

Θα καταλάβετε τι είναι όταν την… πατήσετε είπε απευθυνόμενος σε όσους επιμένουν να αρνούνται πως υπάρχει κορονοϊός

Συγκλονιστική ήταν και η παραδοχή του πως «δεν κλείδωνα το σπίτι, γιατί σκεφτόμουν αν πάθω κάτι, να μπορέσουν να μπουν μέσα». Αποκάλυψε δε ότι σε περίπτωση που χρειαζόταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, είχε οργανώσει και Plan B, να φύγει από την Τουρκία και να έρθει στην Αλεξανδρούπολη.

Έχουν περάσει εννέα μέρες απ’ όταν βρέθηκε θετικός αλλά ακόμα, είπε ο Μανώλης Κωστίδης, έχει ενόχληση στο στήθος.

Όσο για το πότε θα μπορέσει να βγει από το σπίτι του ξανά; «Εδώ υπάρχει application για τον κορονοϊό, που παίρνεις έναν κωδικό για να ξέρει το κράτος που βρίσκεσαι. Τις πρώτες μέρες ήταν κόκκινο και τώρα γίνεται κίτρινο. Αν κάνω στην 11η μέρα τεστ και βγει αρνητικό, μπορώ να βγω», είπε.

πΗΓΉ skai – NEWSIT

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.