Συγκλονίζει η Κατερίνα Μάρκου: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια, ξεπούλησα δύο διαμερίσματα»

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στο Happy Day, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου, αναφέρθηκε στον γάμο της, τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και στην προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί.

Η βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε πως εδώ και 15 χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί, τονίζοντας μάλιστα ότι «έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι».

«Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Κατερίνα Μάρκου δεν δίστασε να κάνει μία συγκινητική δήλωση, αναφέροντας πως εύχεται αυτό το παιδί που τόσο περιμένει να μην αργήσει να έρθει.

«Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Οσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, εννοώντας δηλαδή τον γάμο της πριν δύο μήνες με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Θανάση Οικονόμου.

Κατερίνα Μάρκου: «15 χρόνια προσπαθώ να αποκτήσω παιδί»!

Δείτε βίντεο: Συγκλονίζει η Κατερίνα Μάρκου: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια, ξεπούλησα δύο διαμερίσματα»

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μάρκου: «Κάνω εξωσωματικές 15 χρόνια, ξεπούλησα δύο διαμερίσματα»

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *