Θάνατος άνδρα στο Νυδρί Λευκάδας

 Πτώση δικύκλου οχήματος με επιβαίνοντα στην Αλύπα Παλαιοκαστρίτσας – Πτώση δικύκλου οχήματος με επιβαίνοντα στο Κατάκολο – Διακομιδές ασθενών

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή του Περιγιαλίου Λευκάδας, 65χρονος αλλοδαπός από ιδιωτικό σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με ακόμη τρεις επιβαίνοντες.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας για πτώση δικύκλου οχήματος με 58χρονο οδηγό, στην θαλάσσια περιοχή του τουριστικού λιμένα Αλύπα Παλαιοκαστρίτσας.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 58χρονος εξήλθε με ιδία μέσα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για παροχή πρώτων βοηθειών.
 Διενεργείται προανάκριση από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.
 *****
 Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κατακόλου για πτώση δικύκλου οχήματος με 26χρονο  οδηγό, στην θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Κατακόλου.
 Άμεσα στην περιοχή μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου με τη συνδρομή του ο 26χρονος εξήλθε στην ξηρά και στη συνέχεια διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.
 Από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από το Λιμεναρχείο Κατακόλου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και ως εκ τούτου συνελήφθη μετά την εξαγωγή του από το Νοσοκομείο.
 Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 *****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-71χρονης από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-42χρονου και 82χρονης από  τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ ”ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν.N. 64,
-79χρονης, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.Ν. 67,
-29χρονης από τον λιμένα ν. Αντικυθήρων στον λιμένα Σούδας με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.