Θάνατος ημεδαπής στον Άγιο Κωνσταντίνο – Απώλεια άγκυρας πλοίου στην Πάρο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Καμένων Βούρλων 74χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας.
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Πάρου για απώλεια της δεξιάς άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERSTAR” Ν.Π. 9939, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμένα Παροικιάς Πάρου..
Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο -Τήνο -Μύκονο με τελικό προορισμό τον λιμένα Πάρου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, για παρασυρόμενο Ι/Φ σκάφος χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας σε απόσταση 1 ν.μ. από την ακτή, στον όρμο «ΣΙΦΕΡΗ» ν. Σκιάθου.
Άμεσα για την περιοχή προς παροχή συνδρομής απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε το Ι/Φ σκάφος «ΑΡΙΕΣ Ι» Ν.Β. 820, χωρίς επιβαίνοντες, παρασυρόμενο -ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ»ν. Σκιάθου σε απόσταση 0,5 ν.μ. από την ακτή .
Το ανωτέρω Ι/Φ ρυμουλκήθηκε με τη συνδρομή του Ε/Γ -Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” Ν.Σ. 158 συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Σκιάθου όπου προσέδεσε με ασφάλεια.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-84χρονου και 35χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. και
-47 ημερών βρέφους, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου,, με το Ε/Γ – Τ/Ρ ”ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν.Τ. 25.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.