Θρίλερ με το Blue Star Μύκονος – Δραματική η περιγραφή από επιβάτη(video)

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο εγκλωβισμός των επιβατών του Blou Star Μύκονος, στο λιμάνι της Λήμνου,  μετά την αναφορά ότι μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό.

Το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει χθες βράδυ στις 21:30 προκειμένου να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Καβάλα – Λήμνος – Αγ. Ευστράτιος – Μυτιλήνη – Χίος – Βαθύ Σάμου – Καρλόβασι -Φούρνοι – Άγ. Κήρυκος -Μύκονος – Σύρος – Πειραιάς. Στις 21:35 ο καπετάνιος του πλοίου ζήτησε ασθενοφόρο για να παραλάβει μέλος του πληρώματος που εμφάνιζε πυρετό. Τελικά το πλοίο αναχώρησε στις 10:30, ενώ ο ασθενής ναυτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

«Το πλοίο είναι γεμάτο με φοιτητές. Έχουμε φύγει από Καβάλα. Κανονικά δεν θα έπρεπε το πλοίο να είχε φύγει. Από τη στιγμή που το περιστατικό βγήκε στην Καβάλα δεν θα έπρεπε να έχει φύγει και να έρθει στη Λήμνο για να δέσει», τόνισε και συμπλήρωσε: «Εμείς ενημερωθήκαμε σήμερα στις 06:00 το πρωί», δήλωσε επιβάτης του πλοίου στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Γύρω στις 06:00 το πρωί μας είπαν ότι λόγω κάποιου κρούσματος που το πήραν με το ασθενοφόρο από την Καβάλα, δεν μπορεί να αναχωρήσει το καράβι από τη Λήμνο και ότι θα περιμένουμε οκτώ ώρες για να βγουν τα αποτελέσματα», εξήγησε.

Το ύποπτο κρούσμα βρισκόταν ήδη μέσα στο πλοίο, το οποίο ξεκίνησε από τον Πειραιά, όταν ο κόσμος επιβιβάστηκε στο λιμάνι της Καβάλας και από εκεί μεταφέρθηκε σε δομή υγείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ανάμεσα στους επιβάτες επικρατεί ανησυχία κι εκνευρισμός. «Ο κόσμος ανησυχεί. Οι περισσότεροι φοράνε μάσκες, άλλοι φωνάζουν».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.