Το Becoming της Μισέλ Ομπάμα, σήμερα στο Netflix

Το Becoming, το όμοτιτλο ντοκιμαντέρ του αυτοβιογραφικού βιβλίου της τέως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα,  κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Netflix!

Το ντοκιμαντέρ της Νάντια Χόλγκρεν παρακολουθεί από κοντά τη ζωή της Μισέλ Ομπάμα, βάζοντας τους θεατές στα παρασκήνια της περιοδείας που έκανε σε 34 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο για την προώθηση του βιβλίου της και υπογραμμίζει τη δύναμη της κοινωνίας να γεφυρώνει τα χάσματα και το πνεύμα διασύνδεσης που επιτυγχάνεται όταν οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί και μοιράζονται τις ιστορίες τους με ειλικρίνεια.

Σε δήλωση της η Μισέλ Ομπάμα είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη που στις 6 Μαΐου, το Netflix θα κυκλοφορήσει το Becoming, ένα ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία της Νάντια Χόλγκρεν, το οποίο εξετάζει τη ζωή μου και τις εμπειρίες που αποκόμισα κατά την περιοδεία μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων μου. Τους μήνες που πέρασα ταξιδεύοντας, συναντώντας και συνομιλώντας με ανθρώπους σε πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, και που όταν επέστρεψα στο σπίτι μού ήρθε η ιδέα ότι αυτό που μοιράστηκα με το κοινό είναι κάτι βαθύ και πραγματικό και δεν μπορεί να χαθεί. Σε μεγάλες ή μικρότερες ομάδες, νέων ή ηλικιωμένων, συναντηθήκαμε και μοιραστήκαμε ιστορίες, γεμίζοντας τους χώρους συνάντησης με τις χαρές, τις ανησυχίες και τα όνειρά μας. Αναλύσαμε το παρελθόν και φανταστήκαμε ένα καλύτερο μέλλον, μιλώντας για την ιδέα του “becoming”, πολλοί από μας τολμήσαμε να πούμε γι αυτά που ελπίζουμε μεγαλόφωνα».

Η Μισέλ Ομπάμα στη δήλωσή της είπε ακόμα ότι κρατάει σαν θησαυρό τις αναμνήσεις κι αυτή τη διασύνδεση που είχε τώρα, περισσότερο από ποτέ, «καθώς παλεύουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία, καθώς φροντίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, προφυλάσσουμε τις κοινότητές μας και προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη σχέση μας με την εργασία και το σχολείο, ενώ αντιμετωπίζουμε τεράστιες ζημιές, σύγχυση και αβεβαιότητα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.