Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πατριωτικό κόμμα δήλωσε από την Αχαΐα ο Ανδρέας Λοβέρδος

«Είμαστε στην Αχαΐα. Στο πράσινο κάστρο, όπως το αποκαλούν, γιατί επί δεκαετίες ο νόμος ήταν πράσινος. Σήμερα είμαι εδώ με ανθρώπους που είδαν την Ελλάδα να αλλάζει χάρη στην παράταξη μας. Είμαι με θεματοφύλακες του ΠΑΣΟΚ. Γιατί αυτό είμαστε οι Αχαιοί για το κόμμα και αυτό είναι πολύ τιμητικό για μένα που αισθάνομαι κομμάτι αυτής της πορείας». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος στους συμπατριώτες του στην πολιτική ομιλία του στην Πάτρα.

Ο κ .Λοβέρδος αναφέρθηκε ακόμη στον πατριωτικό χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «αυτό το κόμμα ήταν, είναι και θα είναι πατριωτικό. Στα χνάρια αυτά θα βαδίσουμε. Πατρίδα και οικονομία, οικονομία και κοινωνία, κοινωνία και σοσιαλδημοκρατία. Αυτή είναι η ζεύξη».

Ειδική αναφορά στην ομιλία του από την Πάτρα έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος στη νεολαία αλλά και στην έξαρση της κακοποίησης των γυναικών ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας.

Χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «θέλουμε τη νεολαία ενεργή και αρωγό των ανθρώπων της ηλικίας της. Δεν θέλουμε νεολαία-καρικατούρα. Και επίσης καταλαβαίνουμε την έξαρση της βίας. Θα τα κοιτάμε όλα αυτά ως θεατές; Θα κάνουμε δηλώσεις απλώς ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει γυναικοκτονία; Ή θα πονέσουμε μαζί με την κοινωνία και θα γίνουμε κομμάτι της ή θα κοιτάμε ως κόμμα του 5% ή 6%. Θα κάνουμε το πρώτο. Μαζί θα φτιάξουμε την Ελλάδα των πολλών, την Ελλάδα μας».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *