Τουμπέκης: κανένα κρούσμα στο προσωπικό του Μεταξά

Με αφορμή τηλεοπτικό ρεπορτάζ σε μεγάλο κανάλι αλλά και με αίσθημα ευθύνης και αξιόπιστης ενημέρωσης του συνόλου του πληθυσμού, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα ήθελε να ενημερώσει ότι μέχρι και χθες (24/08) ουδένα επιβεβαιωμένο κρούσμα που να αφορά το υγειονομικό προσωπικό έχει υπάρξει.

Τηρώντας όλα τα μέτρα για τον -όσο δυνατόν- μεγαλύτερο περιορισμό της διασποράς του ιού οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι μια μέρα πριν την προσέλευση των εργαζομένων στην
εργασία τους γίνεται λήψη δείγματος και την επόμενη μέρα με την λήψη αρνητικών αποτελεσμάτων, ο εργαζόμενος τοποθετείται στη θέση του.
Σε μια περίπτωση που το 1ο τεστ βγήκε ψευδώς θετικό ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο παραμονής του εργαζόμενου σε καραντίνα ενώ διενεργήθηκαν 2 ακομα τεστ στον συγκεκριμένο υπάλληλο τα οποία και ήταν αρνητικά.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΓΑΝΠ ΜΕΤΑΞΑ, κος Χαράλαμπος Δ. Τουμπέκης, ευχαριστεί όλους τους Πολίτες, τους ασθενείς και τους συνοδούς που σέβονται τους κανόνες της Πολιτείας για τον περιορισμό της Πανδημίας αλλά και όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως που δίνουν το είναι τους σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.
Γραφείο Τύπου ΓΑΝΠ ΜΕΤΑΞΑ
www.metaxa-hospital.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *