Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά

Photo:Μαριλένα Κατσίνη

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τραυματισμό μέλους πληρώματος, (ειδικότητας ναύτη), του Ε/Γ-Τ/Χ πλοίου “ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 4” Ν. Π. 10659, το οποίο βρίσκεται σε ναυπηγείο στην περιοχή ν. Σαλαμίνας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου, ο ανωτέρω κατά τη μετάβαση του στο πρωραίο σαλόνι του πλοίου, παραπάτησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο αριστερό κάτω άκρο.
Ο εν λόγω ημεδαπός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο της Αττικής, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Σ. Βενιζέλου, όταν 66χρονη πεζή, κινούμενη επί του πεζοδρομίου, παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι, με αναβάτη γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Από το τροχαίο προκλήθηκε ο τραυματισμός της 66χρονης, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
Επίσης, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, για περιστατικό τροχαίου ατυχήματος, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, το οποίο έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες την 03-05-2023.
Συγκεκριμένα, δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 63χρονο ημεδαπό, κινούμενος επί της ανωτέρω οδού, γλίστρησε στο οδόστρωμα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα, από τη θέση στάθμευσής στην οποία βρισκόταν, εισήλθε στο ρεύμα κυκλοφορίας, κλείνοντας τον δρόμο στο εν λόγω δίκυκλο.
Από το τροχαίο προκλήθηκε ο τραυματισμός του 63χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.