Τρεις μαθήτριες στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με πούλμαν στην Αίγινα

Ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες εκτυλίχθηκε τις μεσημεριανές ώρες σήμερα έξω από το μοναστήριο Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο AeginaPortgal δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο ενός εκ των δύο λεωφορείων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το λεωφορείο να χτυπήσει τρεις μαθήτριες ηλικίας 14 ετών οι οποίες «πλακώθηκαν» από τα δύο οχήματα.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας της Αίγινας, Σωκράτης Δούκας μιλώντας στο AeginaPortal ανάφερε πως και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Τα δύο από τα κορίτσια που έχουν τραυματιστεί φέρουν εκδορές, ενώ το τρίτο κορίτσι φέρει κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Οι μαθήτριες μεταφέρονται συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο λιμάνι του Πειραιά εκεί που βρίσκεται Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ένα ασθενοφόρο προκειμένου οι τραυματίες να διακομισθούν στο νοσοκομείο Παίδων Αγιά Σοφιά.