Τζήμερος (σε Κανάλι-1) : Πως θα μπορούσε η ΝΔ να κόψει τις προσφυγικές ροές

Ο πρόεδρος του συνδυασμού «Δημιουργία!Ξανά» και νυν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Ξυπνήστε» και του Ίωνα Κεχαγιόγλου, στο Κανάλι Ένα 90,4.

Μιλώντας για το μεταναστευτικό, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζήμερος υποστήριξε ότι αν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υιοθετούσε το νόμου που λέει ότι αν μπεις παράνομα από μια μη όμορη χώρα δεν έχεις το δικαίωμα να καταθέσεις αίτηση ασύλου, «τότε πολλά θα ήταν διαφορετικά, οι ροές θα κόβονταν μαχαίρι».

Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, ο κ. Τζήμερος εξέφρασε την άποψη ότι ο πρόβλημα δεν είναι εκείνοι που μπήκαν στην χώρα μας αλλά το κίνητρο που οδηγεί τους υπόλοιπους να έρχονται στην Ελλάδα. «Το κίνητρο μπορεί να είναι η αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής ή το «ξεκοκάλισμα» των κοινωνικών επιδομάτων της Ευρώπης, ή η άλωση της Ευρώπης εκ των έσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

Ερωτηθείς  για το πρόβλημα με τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο κ. Τζήμερος  υποστήριξε ότι αν η περιφέρεια δεν υποχρεώσει τους δήμους να πετύχουν συγκεκριμένους στόχους , βάζοντας πρόστιμα τα οποία θα πληρώνει ο δήμαρχος και όχι οι δημότες, δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα. Σύμφωνα με τον κ. Τζήμερο, ο πολίτης θα πρέπει να αμείβεται για την σωστή ανακύκλωση και να τιμωρείται για την έλλειψη ανακύκλωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.