“Ξέφυγε” περιστατικό στο Αλεξάνδρα – Συναγερμός στο νοσοκομείο!

Το δεύτερο περιστατικό που ξέφυγε ασθενής με κορονοϊό, σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Αθήνα. Αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός καθώς είναι άγνωστο εαν  70χρονος που πήγε χθες  στα επείγοντα του Αλεξάνδρα, και  θεωρήθηκε πως είχε λοίμωξη του αναπνευστικού, “μόλυνε” και πόσους καθώς διαπιστώθηκε με καθυστέρηση ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό! Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ηλικιωμένος  άνθρωπος όχι μόνο κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα στο νοσοκομείο αλλά αρχικά νοσηλεύτηκε σε δωμάτιο με άλλους τέσσερις ασθενείς.

Ολα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν ο 70χρονος πήγε χθες  στα επείγοντα του “Αλεξάνδρα” που εφημέρευε. Ο 70χρονος έκανε όλες τις εξετάσεις που απαιτούνται και η διάγνωση ήταν πως έπασχε από λοίμωξη του αναπνευστικού. Στις 15:00 του έκαναν εισαγωγή και τον έβαλαν σε πεντάκλινο δωμάτιο στην παθολογική κλινική!

Ήταν ένας παθολόγος που κατάλαβε πως μπορεί ο 70χρονος να είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και αρχικά του άλλαξαν δωμάτιο και του πήραν δείγμα, το οποίο εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ. Στις 22:00 το βράδυ, βγήκε το αποτέλεσμα και ο 70χρονος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως τον μετέφεραν από το “Αλεξάνδρα” στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται σε απομόνωση, αλλά στο νοσκομείο σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα όσοι νοσηλευτές και γιατροί ήρθαν σε επαφή μαζί του όπως και άλλοι ασθενείς να ελέγχονται με ενδεχόμενο να μπουν σε καραντίνα, αν και κάτι τέτοιο δεν το επιβεβαιώνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *