ΥΕΝ: ειδήσεις σε ένα λεπτό

Σύλληψη αλλοδαπής για ναρκωτικά στον Πειραιά – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο – Συλλήψεις ημεδαπών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Μυτιλήνη – Διακομιδή ασθενούς – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Στη σύλληψη μίας 33χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον κεντρικό λιμένα Πειραιά, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, πριν τον απόπλου του και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ”BRUTUS”, βρέθηκαν στην κατοχή της τα κάτωθι:

– ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με αποσπάσματα πιθανόν ακατέργαστης κάνναβης

– μία (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα πιθανόν ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 42 γραμμαρίων,

– μία (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα πιθανόν ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 1,6 γραμμαρίου και

– μία (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα πιθανόν ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 0,3 γραμμαρίου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ναρκωτική ουσία.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.

*****

Ενημερώθηκε, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, πρωινές ώρες χθες, για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΜΙΝΙΑ” Νομού Αχαΐας και για τον τραυματισμό της οδηγού του.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη αναποδογυρισμένου Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας, σε απόσταση 03 μέτρων από την ακτή, ενώ η 34χρονη αλλοδαπή οδηγός του είχε εξέλθει αυτού και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ”ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, από όπου και εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

******

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 21 και 27 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν έγγραφα άλλων προσώπων με σκοπό τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα, ενώ παράλληλα στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών τους εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

******

Για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, 18χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη.

Επίσης, για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, 18χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

******

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα ν. Νάξου στο λιμένα ν. Μυκόνου με το με το Ε/Γ -Τ/Ρ ”ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ” Ν.Ν. 62, 40χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες χθες, από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΛΠΟΣ ΔΕΗ ΧΑΛΙΩΤΗ”.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *