ΥΕΝ: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Παροχή συνδρομής σε Τ/Χ σκάφος στην Αίγινα – Παροχή συνδρομής σε κολυμβητή στην Κινέττα Αττικής – Παροχή συνδρομής σε χειριστές όρθιας σανιδοκωπηλασίας στη Ραφήνα -Διακομιδές ασθενών

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για ακυβερνησία του Τ/Χ σκάφους «HIGHLANDER» ΤΠ 698-Ι, λόγω μηχανικής βλάβης, με επτά (07) επιβαίνοντες στην περιοχή 4,2 ν.μ. ανατολικά ν. Αίγινας Σαρωνικού κόλπου.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το σκάφος «NOT GUILTY» Ν.Σ. 151 με την συνδρομή του οποίου το «HIGHLANDER» ρυμουλκήθηκε στη Γ΄ μαρίνα Γλυφάδας.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για αγνοούμενο 50χρονο κολυμβητή στην παραλία Κινέττας Αττικής, ο οποίος είχε μεταβή μεσημβρινές ώρες για διενέργεια θαλάσσιου λουτρού και έκτοτε αγνοείτο .

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το σκάφος αναψυχής «ΑΙΜΙΛΙΟΣ» Λ.Ι. 2632 καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς .

Ο 50χρονος εντοπίστηκε και περισυνελέγη από το Π.Λ.Σ., καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στην ακτή.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για άνθρωπο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή Σχοινιά .

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Τ/Χ σκάφος «ΔΕΛΦΙΝΙ ΙΙ» Λ.Ρ. 8414 καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς .

Το «ΔΕΛΦΙΝΙ ΙΙ» εντόπισε και περισυνέλεξε μία 34χρονη χειριστή όρθιας σανιδοκωπηλασίας (SUP) και την μετέφερε στην ακτή, ενώ το Τ/Χ σκάφος «ΟΣΙΡΙΣ» Τ.Ρ. 1174 εντόπισε έτερη 39χρονη χειριστή όρθιας σανιδοκωπηλασίας (SUP) και την περισυνέλεξε μεταφέροντας την με ασφάλεια στην ακτή.

Απο το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

88χρονου, από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745 και

35χρονου, από τη ν. Γαυδο στο λιμένα Μαύρης Λιμνιώνας Χώρας Σφακίων, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *