ΥΕΝ: ειδήσεις σε ένα λεπτό

Θάνατος γυναίκας στη Βάρκιζα – Θάνατος άνδρα στην Πάτρα – Θάνατος άνδρα στη Χαλκίδα – Προσάραξη Τ/Χ σκάφους στην Αίγινα – Παροχή συνδρομής σε Θ/Γ στην Αμοργό -Εκδήλωση πυρκαγιάς σε εμπορευματοκιβώτιο στο Κερατσίνι

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία της Βάρκιζας, 48χρονη αλλοδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ” Πατρών, 75χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΔΑΦΝΗΣ», δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, 82χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Ψαχνὠν, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , για προσάραξη του Τ/Χ σκάφους ”ΚΑΤΕΡΙΝΑ” Τ.Σ. 3668, με οκτώ (08) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά ν. Μετώπης.
Άμεσα στο σημείο μετέβη το σκάφος ”ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΙΙ” Σ.Α. 441 με επιβαίνων στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Αγκιστρίου, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Κ/Δ σκάφος «ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι-ΡΕΣΚΙΟΥ» Τ.Α. 203.
Το ”ΚΑΤΕΡΙΝΑ” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το «ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι-ΡΕΣΚΙΟΥ» σε ναυπηγείο, ενώ οι οκτώ (08) επιβαίνοντες του μεταφέρθηκαν, καλά στην υγεία τους από τα ανωτέρω σκάφη στον λιμένα σκάλας ν. Αγκιστρίου.
Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΚΑΤΕΡΙΝΑ” μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Νάξου, Αμοργού και Καλύμνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για ακυβερνησία, λόγω μηχανικής βλάβης, του Θ/Γ σκάφους «LAST ORDER» σημαίας Γερμανίας, με δύο (02) επιβαίνοντες, στην περιοχή 4,5 ν.μ. βόρειοανατολικά ν. Αμοργού.
Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ σκάφος «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» Ν.Ν. 80 με την συνδρομή του οποίου το «LAST ORDER» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στη ν. Αμοργό.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου από τον υπεύθυνο ασφάλειας της λιμενικής εγκατάστασης «ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Ε.», για ύπαρξη καπνού σε εμπορευματοκιβώτιο στον προβλήτα ΙΙΙ της λιμενικής εγκατάστασης.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο όπου το ανωτέρω εμπορευματοκιβώτιο είχε απομακρυνθεί στο βόρειο τμήμα του προβλήτα ΙΙΙ.
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός.
Προανάκριση διενεργείται από Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *