Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Για όλα έφταιγε η Κάρολαϊν” (Video)

Η απολογία του συζυγοκτόνου κράτησε 10 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων προσπάθησε να πείσει για το πόσο πολύ αγαπούσε την Καρολάιν Κράουτς, πόσο πολύ έχει μετανιώσει που τη δολοφόνησε, αλλά και που άφησε την κόρη τους χωρίς μητέρα. Παράλληλα, επέμεινε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και πως δεν μπορεί να βρει λογική στις πράξεις του.

Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του αναφέρθηκε τόσο στη δολοφονία της Καρολάιν, όσο και της σκυλίτσας τους της Ρόξυ, καθώς και όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν. Τα όσα ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του προκάλεσαν την αντίδραση μέχρι και της εισαγγελέως, η οποία έκανε λόγο για «έναν άνθρωπο ψυχρό, χωρίς συναίσθημα».

«Ο άνθρωπος αυτός είναι στο πλαίσιο μιας διαταραχής προσωπικότητας, είναι νάρκισσος»

«Θεωρώ ότι δεν είναι ξαφνική η αγάπη που έδειξε στο δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Πάντα έλεγε ότι την αγαπάει και ότι είναι αφοσιωμένος σε εκείνη. Βλέπω ότι μετακυλά το δικό της εν βρασμώ σε δικό του εν βρασμώ. Όλο αυτό μας κάνει εντύπωση, όμως η ψυχίατρος που έχει πάρει υπό τη φροντίδα της τη μητέρα της Καρολάιν τον περιέγραψε σωστά και ορθά. Ο άνθρωπος αυτός είναι στο πλαίσιο μιας διαταραχής προσωπικότητας, είναι νάρκισσος. Ένας άνθρωπος που είναι νάρκισσος θα ζητήσει συγνώμη όταν δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, αλλά θα πει πάντα ότι κάποια άλλη συμπεριφορά προκάλεσε τη δική του», σημείωσε η κ. Δασκαλάκη.

«Είναι σαν να είναι αυτός ο μαέστρος, η οικογένειά του η ορχήστρα, και αλίμονο σε όποιον από την ορχήστρα του χαλούσε τη μελωδία που ήθελε να βγάλει. Ο νάρκισσος έχει να κάνει και με τον έλεγχο στην οικογένειά του, στις ομάδες που ήταν γύρω του», συνέχισε η ίδια.

«Αντιλαμβανόμαστε μια διαστρεβλωμένη αντίληψη της αγάπης και της φροντίδας, που είπε ότι έβαλε τη μικρή πάνω στην Καρολάιν για να είναι ασφαλής. Η μικρή είναι η ασπίδα του, τη χρησιμοποιεί ως μια συναισθηματική ασπίδα», τόνισε ακόμα η κ. Δασκαλάκη.

«Δεν υπήρχε κίνητρο στη δολοφονία»

«Με τον εντολέα μου είχαμε συμφωνήσει να κατατεθούν όλα τα γεγονότα με κάθε λεπτομέρεια. Το διακύβευμα της δίκης είναι το εξής: Η διερεύνηση των γεγονότων λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της μοιραίας νύχτας», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης από την πλευρά του.

«Είναι πολύ σπάνιο να απολογείται ένας κατηγορούμενος για 10 ώρες. Δεν υπήρχε κίνητρο σε οτιδήποτε έγινε. Για αυτό και ο ισχυρισμός περί βρασμό ψυχής ερευνάται από το δικαστήριο», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *