Αποκλειστικό: Η Βίκυ Λέανδρος ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά και διαφημίζει τη χώρα μας

Εν μέσω πανδημίας, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος αποφάσισε να δείξει στους Ευρωπαίους τις ομορφιές της χώρας μας και να τονίσει ότι η Ελλάδα παραμένει μια από τις πλέον ασφαλείς χώρες σε ότι αφορά στον κορονοϊό.

Για το σκοπό αυτό “σάλπαρε”  με ένα πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο της TUI και ταξίδεψε στο Αιγαίο και το Ιόνιο. Ξεκινώντας από το Ηράκλειο της Κρήτης, η Βίκυ Λέανδρος μαζί με άλλους 1000 περίπου επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου “Mein Shiff 6” – το οποίο σε κανονικές συνθήκες μεταφέρει περισσότερους από 2500 επιβάτες και 1000 άτομα προσωπικό – επισκέφθηκαν τις Κυκλάδες, έκαναν μια στάση στον Πειραιά και στη συνέχεια ταξίδεψαν μέχρι το Ιόνιο, ρίχνοντας άγκυρα στην Κέρκυρα (τη γενέτειρα της Βίκυς). Εκεί, την περίμενε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού, Παναγιώτης Βαρούχας αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΚΕ, Σπύρος Ζερβόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την διεθνούς φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνη συνόδευαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, οι οποίο είχαν την τύχη – εκτός από το να απολαύσουν τις ομορφιές της πατρίδας μας – να παρακολουθήσουν τις δύο συναυλίες που έδωσε η Βίκυ Λέανδρος για τους επιβάτες του πλοίου.

Το Mein Schiff 6, το οποίο είναι η ναυαρχίδα της TUI Cruises, ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή το επταήμερο ταξίδι του, τηρώντας αυστηρά όλα τα  υγειονομικά πρωτόκολλα . Στο πλαίσιο των επιπλέον προληπτικών μέτρων, η TUI εισήγαγε την υποχρέωση υποβολής σε τεστ, με σκοπό τη διεξαγωγή κρουαζιέρων μεγαλύτερης διάρκειας με εξόδους στη στεριά. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου κι έπειτα, όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να παρουσιάζουν αρνητικό αποτέλεσμα σε πρόσφατο τεστ ανίχνευσης του COVID-19 (τεστ PCR). Το κόστος του τεστ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του ταξιδιού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.