Αποκλειστικό! Η Βίκυ Λέανδρος ετοιμάζει βιβλίο με ελληνικές συνταγές μαγειρικής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PireasNow, η Βίκυ Λέανδρος, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ετοιμάζει βιβλίο μαγειρικής, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε τρεις γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανίκά και Γαλλικά.

Η Βίκυ Λέανδρος αγαπά πολύ τη μαγειρική, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνεντεύξεις της. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί, καλλιτέχνες κλπ έχουν γευτεί από τα χεράκια  της αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας νοστιμιές της πατρίδας μας.

Η πρόταση για την έκδοση ένος βιβλίου μαγειρικής με συνταγές κυρίως από την Ελληνική κουζίνα ήρθε από έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Γερμανίας. Η απομόνωση λόγω του κορονοϊού έδωσε την ευκαιρία στη Βίκυ Λέανδρος να ασχοληθεί με το βιβλίο, συγκεντρώνοντας αρκετές από τις αγαπημένες της συνταγές, τις οποίες θα μοιραστεί με τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγγραφή του βιβλίου θα βοηθήσει και ο γιος της αγαπημένης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, ο 40χρονος Λέανδρος, ο οποίος είναι επίσης λάτρης της μαγειρικής

Σε ότι αφορά στις προγραμματισμένες συναυλίες της, τα νέα δεν είναι πολύ καλά, καθώς λόγω των αυστηρών μέτρων η Βίκυ Λέανδρος έχει ήδη αναγκαστεί να αναβάλλει μέχρι στιγμής 73 κοντσέρτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *